O profesie care contează

Începeți o carieră cu un impact real asupra vieții

Suntem capabili și pregătiți să acționăm pentru comunități mai sănătoase. Indiferent care sunt visurile și ambițiile dvs., Falck oferă oportunități de carieră interesante, cu un impact semnificativ asupra dvs. și a societății, în general

Ne aflăm într-o călătorie care ne consolidează poziția de lideri de piață la nivel internațional și dorim să vă aflați la bord. De la funcții corporatiste în prima linie, veți face cunoștință cu o lume a diverselor profesii, o gamă largă de oportunități și colegi profesioniști care acționează cu empatie. Indiferent de postul pe care îl urmăriți, veți găsi o varietate de sarcini care vă vor aduce satisfacție și vă vor dezvolta abilitățile personale și profesionale. La Falck veți reuși cu compasiune și acțiune. Ne bazăm pe oameni dedicați, cu abilități și compasiune, pentru a îmbunătăți modul în care oferim îngrijire, asistență și în cele din urmă, salvăm vieți. Cariera dumneavoastră va avea, fără îndoială, un impact în viața reală, deoarece noi salvăm vieți, acordăm asistență și sprijinim oamenii care au nevoie de ajutor. De aceea, o carieră la Falck va avea impact asupra mai multor vieți decât cea proprie.

Fiind o companie globală, avem procese online simple și sigure pentru a gestiona candidaturile la angajare în toate locațiile noastre din lume. Puteți depune candidatura numai online - și puteți fi siguri că va fi tratată în mod confidențial și imparțial. În această pagină vă vom oferi o idee despre ce să vă așteptați, despre structura procesului de recrutare și vă vom oferi câteva sfaturi pentru cum să reușiți.

Accesați Posturi vacante pentru a căuta oportunitățile disponibile și a găsi un loc de muncă interesant și captivant pentru dvs.

These photos can be used for internal presentations, external marketing materials such as posters, flyers, rollups and social media. License expires 1st of September 2025.

La ce să vă așteptați

Dorim să le oferim tuturor candidaților o experiență și o impresie excelentă despre Falck - atât celor pe care îi angajăm, cât și celor pe care nu îi angajăm. Tratăm toți candidații cu respect și le oferim feedback la timp cu privire la candidatura lor.

În decursul proceselor de recrutare și de selecție utilizăm o combinație de diferite tipuri de evaluări ale candidaturii, inclusiv întrebări de selecție, interviuri, instrumente de evaluare și verificări ale referințelor, pentru a asigura o potrivire perfectă între poziție și candidat.

Ambulance_DK_2020 07 - Web_16_9

Diversitate

Falck își propune să fie o organizație care atrage, dezvoltă și promovează o gamă variată de aptitudini. Diversitatea este subliniată de-a lungul întregului proces de recrutare și de selecție pentru a asigura echipe echilibrate, angajând în același timp candidații cei mai buni. Cei mai potriviți candidați sunt considerați a fi persoanele care dețin competențele necesare pentru postul vacant, atitudinea și comportamentele corecte, precum și angajamentul de a contribui la activitățile Falck și strategiile aferente.

Aflați mai multe

Procesul de recrutare

Procesul de recrutare va varia de la un post la altul și de la o locație la alta, dar schița de mai jos vă va oferi o idee generală despre procesul din toate locațiile și funcțiile noastre:

1. Depunerea cererii

După ce v-ați trimis cererea prin sistemul nostru de recrutare, veți primi o confirmare automată prin e-mail. Procesăm toate aplicațiile primite în mod continuu și dorim să vă oferim feedback cât mai repede posibil, dar cel mai târziu la trei săptămâni de la termenul limită de depunere a cererilor. Descoperiți toate posturile vacante aici.

2. Selectare

Cererea dvs. va fi examinată de către managerul de recrutare și/sau un membru al echipei noastre de recrutare. Ca parte a procesului de selectare, în unele cazuri este posibil să desfășurăm un interviu inițial prin telefon pentru a obține o mai bună înțelegere a profilului dvs. și a motivației pentru depunerea cererii.

3. Interviu

În funcție de post și locație, sunt necesare unul sau mai multe interviuri.

Primul interviu va fi, de obicei, un interviu personal cu directorul de personal sau cu comisia de angajare de la una dintre locațiile noastre Falck. Acest interviu va analiza experiența și abilitățile dvs. și vă va oferi, de asemenea, o oportunitate de a cunoaște mai bine Falck și de a înțelege mai multe despre post.

Un posibil al doilea interviu poate implica achiziționarea de talente/HR și conversații cu managementul de la un nivel înalt. Aceste interviuri sunt mai detaliate, concentrându-se mai mult pe competențele și comportamentele specifice postului. 

4. Evaluare

Pentru majoritatea posturilor, în procesul de recrutare vor fi incluse diferite tipuri de evaluări. Acestea pot include evaluări comportamentale, cognitive și fizice, în funcție de cerințele postului.

5. Selectare înainte de angajare

Pentru anumite posturi sau locuri de muncă, trebuie să fiți pregătiți să furnizați în cadrul procesului de recrutare informații în ceea ce privește istoricul locurilor de muncă precedente, precum referințe, cazier judiciar.

6. Ofertă de angajare

Dacă ajungeți până la această parte a procesului, vă vom face o ofertă de muncă - mai întâi verbal și apoi mai formal printr-o scrisoare de ofertă, care include toate detaliile importante și informații despre procesul de angajare. Curând după aceea veți primi un link pentru a începe procesul de pre-angajare, înainte de prima zi la Falck.