Cariera dumneavoastră la Falck

Cariere cu un impact real asupra vieții

Dacă vă alăturați companiei Falck, veți face parte dintr-o companie cu ambiții, care creează noi modalități de a furniza soluții rapide și eficiente de intervenție în situații de urgență, precum și servicii medicale. Ne pasă de oamenii și de comunitățile pe care le deservim și veți deveni membru de încredere al unei echipe profesionale, clădită pe bază de empatie, care menține oamenii în siguranță în întreaga lume.

La Falck, vă oferim o carieră cu scopuri clare și ocazia de a face o diferență.
Ambulance California two women 2 - Web_16_9

Oportunități la nivel mondial

Fiind o companie globală, oferim oportunități la nivel mondial. Continuăm să evoluăm - și nu ne așteptăm ca dvs. să rămâneți pe aceeași cale pe care ați parcurs-o întreaga carieră. Dacă aveți talent și ambiție, avem programe și oportunități care vă vor conduce cariera în noi direcții interesante.

Vizualizare posturi libere

Ambulance_Spain 04 - Web_16_9

O cultură diversificată

Cultura noastră este informală și prietenoasă, ancorată în comportamentele noastre câștigătoare . Credem în diversitate - atât din punct de vedere cultural, cât și în ceea ce privește oportunitatea profesională. Iar noi vă vom ajuta să vă dezvoltați aptitudinile și competențele și vă vom susține pentru a progresa în carieră.

Explore further