Cultura noastră

Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele

La Falck, noi credem în munca în echipă. Suntem o echipă de profesioniști, înființată pentru a oferi servicii de îngrijire. Iar eforturile noastre deosebite ca echipă sunt susținute de colegi buni, activități sociale și de o atmosferă prietenoasă și informală

Noi transformăm grija în acțiune. Și credem că acțiunile noastre vorbesc mai tare decât cuvintele. Modul în care acționăm ne definește. Prin urmare, cultura noastră se bazează pe comportamentele noastre câștigătoare.

Comportamentele noastre câștigătoare ne ghidează în fiecare decizie pe care o luăm. Acestea ghidează fiecare acțiune pe care o întreprindem - față de ceilalți, precum și față de comunitățile pe care le deservim. Și acestea stau la baza modului în care ne instruim angajații. Pe scurt, acestea reprezintă nucleul societății Falck.

Ambulance_Spain 16 - Web_16_9

Ne angajăm să ne pese

Oamenii care au nevoie de noi se află în centrul fiecărei decizii pe care o luăm și ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim competitivitatea, oferind servicii excelente pentru a salva și a îmbunătăți viețile.

Răspundem rapid și avem ceea ce este necesar pentru a transpune îngrijirea în realitate. Ne pasă de ceea ce facem, de cei pentru care lucrăm, de cei cărora le oferim serviciile noastre și de oamenii cu care lucrăm.

These photos can be used for internal presentations, external marketing materials such as posters, flyers, rollups and social media. License expires 1st of September 2025.

Clădim o relație de încredere

Calitatea și etica au prioritate în tot ceea ce facem. Ne protejăm licența de funcționare, fiind transparenți și acționând pe baza unor standarde înalte de conformitate.

Nu facem niciun compromis în ceea ce privește loialitatea și consecvența, pentru a câștiga și a susține încrederea clienților și a societății noastre. Abordăm competiția cu o busolă etică puternică.

Suntem deschiși și onești cu managerii noștri, cu angajații noștri și unii cu alții. Nu ne este niciodată teamă să luăm cuvântul dacă este în joc integritatea societății Falck.

Ambulance Rocky Mountain man 3 - Web_16_9

Împreună, creăm mai multă valoare

Aducem valoare societății și oamenilor care au nevoie de noi, fiind alături de ei. Nu ne mulțumim niciodată să creăm valoare numai pentru acționari. În acest sens, în cadrul activității noastre, onorăm investițiile din trecut și permitem finanțări viitoare în vederea dezvoltării serviciilor în domeniul situațiilor de urgență și medicale.

Colaborăm eficient la nivelul tuturor funcțiilor, țărilor și unităților de afaceri pentru a ne îmbunătăți în mod continuu serviciile și a depăși standardele obișnuite, diferențiindu-ne de concurență.