Viața la Falck

Veți face diferență

La Falck, ne angajăm să fim un loc de muncă excelent. Suntem peste +25 000 de persoane cu funcții, experiențe și culturi diferite. Existăm de mai mult de o sută de ani, cultivând o lume de experiență ghidată de comportamentele noastre câștigătoare.

În această secțiune

Din Danemarca până în Columbia, vă puteți clădi o carieră în asistență rutieră, programe de asistență medicală, servicii de ambulanță, servicii de pompieri și asistență globală. Veți deveni membru de încredere al unei echipe profesionale clădită pe tema îngrijirii, iar cariera dvs. la noi va avea un impact mai mare asupra vieții altora.

Cu toții acționăm cu empatie - și ne pasă de persoanele care au nevoie de noi, unii de alții, de compania și societatea noastră.

La noi veți găsi un puternic simț al datoriei, direcției și autonomiei în munca dvs. Mergem la lucru în fiecare zi cu promisiunea de a fi prezenți când aveți nevoie de noi. Și veți reuși cu compasiune și acțiune.

Reușește cu compasiune și acțiune

La Falck vă clădiți o carieră cu un furnizor global de servicii în domeniul situațiilor de urgență și a serviciilor medicale. Aveți posibilitatea de a vă dezvolta, învăța și avansa pe diferite posturi și piețe.

Colegi profesioniști, care acționează cu empatie

Cu empatie și profesionalism, ne pasă de persoanele care au nevoie, unii de alții, de compania noastră și de societate.

Capabil și pregătit să acționeze pentru comunități mai sănătoase

Succesul nostru se bazează pe colegi cu înaltă calificare și instruire, cu profesionalismul necesar pentru a activa individual și în echipă, atât pe teren, cât și la birou.