Servicii de apărare împotriva incendiilor

Siguranța dvs., preocuparea noastră

Ne pasă de siguranța dumneavoastră - de aceea, brigăzile noastre de pompieri și experții noștri în servicii de consultanță previn incidentele și diminuează consecințele incidentelor, îmbunătățindu-ne în mod continuu serviciile.

Oferim peste 100 de ani de experiență de servicii de apărare împotriva incendiilor în domeniul industrial cât și cel public precum și servicii de salvare. Servim comunitățile și clienți industriali din diverse sectoare cu risc înalt din întreaga lume.

Industrial Fire Services 52 - Web_16_9

Ne străduim să asigurăm cel mai înalt nivel de protecție

Strategia noastră este de a furniza un serviciu de apărare împotriva incendiilor și siguranță integrat, bazat pe integrarea brigăzilor noastre de pompieri, servicii de consultanță și IT, cu accent pe timp de reacție rapid, prevenirea și mentenanța sistemelor și echipamentelor de stingere a incendiilor. Credem că o coeziune puternică între aceste servicii creează cel mai înalt nivel de protecție.

Falck_Chemiepark_Delfzijl_41 - Web_16_9

Suntem la nivel mondial

Experiența pe care o dobândim prin prezența noastră globală ne oferă acces la o bază de cunoștințe și aptitudini fără egal, din întreaga lume. Noi ne evaluăm serviciile pentru a identifica cele mai bune practici, pentru a optimiza în mod continuu procedurile de operare și pentru a împărtăși cunoștințe între brigadele noastre de pompieri și consultanți.